MEGYÜNK MARADNI: sorbanálló-piknik a Fiumei úton

Némi szünet után közszolgálati hirdetmény:

2011. január 20-án reggel 8-tól délután 5 óráig Megyünk maradni címmel zenés pikniket szervez három magánszemély a  Budapest Fővárosi Kormányhivatal, Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság ügyfélszolgálatának bejárata előtt (Budapest, VIII. ker. Fiumei út 19/a). 

Nádori Lídia műfordító, Somogyi Gábor belsőépítész és Szüts Miklós festőművész elsősorban azoknak szeretnék megédesíteni a sorbanállást, akik úgy döntöttek, nyilatkozni kívánnak arról, hogy magánnyugdíj-célú megtakarításaikat továbbra is magánnyugdíjpénztáruknál tartják, és vállalják a döntésükkel járó hivatali ügyintézés nyűgét. Mellettük szívesen látnak mindenkit, aki – függetlenül attól, tagja-e valamelyik magánnyugdíjpénztárnak, és hogyan döntött befektetései sorsáról – derűs társasági együttlét keretei között szeretné kifejezni ellenérzéseit a magánnyugdíjakkal kapcsolatos kormányzati döntéssel kapcsolatban. 

A szervezők és segítőik a békés rendezvény keretében lencselevessel, forró teával és zenével kedveskednek azoknak az ügyfeleknek, akik ezen a napon ellátogatnak a hivatalba. Fellép az Úri muri Banda, a Bardo, Ágoston Béla alias Hawaii Karibu, Dés András, Lamm Dávid és Soós Márton, Falusi Mariann, Disc Bobby és DJ Haze (Brakecsokkerz/TilosRádió). A fellépők listája folyamatosan bővül, naprakész információkért érdemes ellátogatni a piknik Facebook-oldalára: http://www.facebook.com/event.php?eid=120146731387325  

A rendezvényt sem magánnyugdíjpénztárak, sem más vállalatok, sem pedig politikai pártok nem támogatják. A szervezők és barátaik önzetlen anyagi támogatásukkal, illetve ellenszolgáltatás nélkül végzett munkájukkal járulnak hozzá a piknik sikeréhez. 
  

Címkék: kormány nyugdíj sorbanállás

2011.01.13. 12:51 · 1 trackback 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdijkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr152580953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért maradj? 2011.01.22. 13:35:15

Ha maradsz a magánnyugdíjpénztárban, írd ki a Facebookon, Iwiwen, Twitteren, a Gtalk állapotodban vagy bármilyen, hasonló felületen. Mondd el a barátaidnak, beszélj velük a kérdésről. Azért, hogy a maradást fontolgató  ismerőseid, barátaid tudják,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.20. 14:36:34

A vicc az, hogy nincs ott semmiféle sorbanállás. Néhányan lézengtek csak arrafelé még egy óra körül is. 10 percbe sem telik, hogy az ember kiírja magát a Nemzeti Együttműködés rendszeréből. Egyébként az ügyintézők becsületére legyen mondva, azt a tíz percet flottul, mosolyogva, udvariasan, jól szervezetten zavarták le.

Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése

Segítség, kirabolt az állam! 3 millió embertől vesznek el átlagosan fejenként egymillió forintot a Nemzeti Együttműködés nevében. Szerintük mi tőzsdézünk és kaszinózunk, a pénzünk ezért jobb helyen van náluk. Megalakítom a Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése mozgalmat. A civil mozgalom célja azon magánnyugdíj pénztári tagok érdekeinek képviselete, akiknek befizetéseit a kormány által bejelentett intézkedések során elvonják. Adjátok vissza a pénzünket most!

Csatlakozz!

Friss topikok

süti beállítások módosítása