Leleplezték a magánnyugdíjpénztárakban bujkáló kommunista tőkéseket!

Megkezdődött a politikai hecckampány szabadságharc a magánnyugdíjpénztárak ellen. A Magyar Nemzet vezető anyagban rántja le a leplet a liberálkommunista pénztári vezetőkről. A lap szerint számos olyan balliberális ember található közöttük, akik „politikai érdekeik miatt próbálnak gáncsot vetni az Orbán-kormány intézkedéseinek”. A kormány tehát tulajdonképpen a kisemberek magántulajdonát védi a tőkés kommunistáktól. Az 50-es éveket egyre profibban idéző nyelvhasználat sem tudja feledtetni, hogy a leleplezés eredménye soványka lett.

Nemcsak arról van szó, hogy a magánnyugdíjpénztárak jobboldalhoz köthető vezetői véletlenül kimaradtak az összesítésből, hanem arról a kínos izzadságszagról, ami a cikket körbelengi. A személyes kedvencem, hogy a magánnyugdíjpénztárak vezetői között akad olyan, aki „a rendszerváltás előtt még egészségügyi államtitkárként tolta az egypárti diktatúra szekerét”. Mintha bizony a kormányban vagy a Fidesz élvonalában nem ülnének ilyen emberek tömegével Martonyitól Mikoláig. Aztán ott van az a két szakszervezeti alapítású nyugdíjpénztár, amelynek vezetői – szakszervezeti minőségében – korábban együttműködési megállapodást kötöttek az MSZP miniszterelnök-jelöltjével. Hallatlan! Egy szakszervezet, amelyik megállapodást köt egy párttal: ilyen a Fideszben nem történhet meg. És ott van a leleplezettek között a főbűnös: az Aranykor Nyugdíjpénztár igazgatósági elnöke, Vértes András, aki „2009-ben lehetséges jelöltként szerepet vállalt a szocialisták tragikomédiába fulladt miniszterelnök-keresési bohózatában.” A gazdaságkutató szakember szerepvállalása, ha jól emlékszem, az elutasítás volt, bár előtte az egész magyar sajtó kicikizte, mint ugyancsak leleplezett Amway-ügynököt. Ettől azonban még az Aranykor tízéves viszonylatban az egyik legjobban teljesítő pénztár volt.

Természetesen e kiváló tényfeltárás mellé a Magyar Nemzetbe már nem férhetett bele a Stabilitás Pénztárszövetség tegnapi gyorsjelentése, amely szerint az inflációt jelentősen meghaladó mértékben növelték a magánnyugdíjpénztárak hozamaikat az idei év első kilenc hónapjában. A magánnyugdíjpénztárakat tömörítő Stabilitás Pénztárszövetség gyorsjelentése szerint az összesített vagyon piaci értéke 7,2%-os növekedéssel 2 841,2 milliárd forintról 3 047,1 milliárd forintra emelkedett.

Pedig megírhatták volna, hogy a kormányra nehezebb munka vár a forradalmi harcban, hiszen már nem 2800, hanem több mint 3000 milliárd forintnyi vagyont kell kimenteni a liberálkommunista nagytőkés szakszervezeti vezetők karmai közül.

2010.11.11. 08:56 1 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdijkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr302441077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azértse 2010.11.26. 20:35:13

Nem tudom szó nélkül hagyni, ami itt folyik!
A legmerészebb álmaimat is felül múlja, hogy mit képzelnek a Fideszes politikusaink!
A RABLÁS és a másik semmibevétele hihetetlen mesébe illő magyarázkodásokkal!
FÉLELMETES!
Én ebből NEM KÉREK!
Majd én eldöntöm, hogy a saját pénzem hol lesz a legjobb helyen! OKÉ?????
Azoktól vegyék el, akik csak élősködnek az ország nyakán és egy napot sem dolgoznak - viszont nekik állampolgári jogon minden KIJÁR!!!!!!!
Én, aki több mint 30 éve fizetek - és most nem adom oda a sajátomat - nekem nem jár semmi!!!!
MI EZ???????????

Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése

Segítség, kirabolt az állam! 3 millió embertől vesznek el átlagosan fejenként egymillió forintot a Nemzeti Együttműködés nevében. Szerintük mi tőzsdézünk és kaszinózunk, a pénzünk ezért jobb helyen van náluk. Megalakítom a Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése mozgalmat. A civil mozgalom célja azon magánnyugdíj pénztári tagok érdekeinek képviselete, akiknek befizetéseit a kormány által bejelentett intézkedések során elvonják. Adjátok vissza a pénzünket most!

Csatlakozz!

Friss topikok

süti beállítások módosítása