Tüntetés!

 

 

 

 

 

 

Támogatjuk a Facebookon szerveződő tüntetést. Nem ismerjük a szervezőket, de nem pártok nevében nyomulnak. Bár gondolom, a Fidesz egyetért velünk, ha már ezzel kampányoltak.

A felhívás szövege:

El a kezekkel a magánnyugdíjpénztáraktól!
Erőszakmentes akciófront.

December 12. tüntetés a Kossuth téren.

Csatlakozz, segíts, vegyél részt.

Csak civilek, csak magánemberek. Elfogadjuk és örülünk mindenféle szervezet támogatásának, de segíteni, szervezni, résztvenni csak magánemberként lehet!!!

Később bővebben.

www.facebook.com/home.php

Címkék: fidesz tüntetés

2010.11.25. 18:23 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://nyugdijkarosultak.blog.hu/api/trackback/id/tr592473131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aesculus · http://taj-kert.blog.hu/ 2010.11.29. 00:53:55

"most meg privatizálni akarják a nyugdíjpénztárakat. A fidesz megvédi a nyugdíjpénztárakat"-vagyis nem fogja privatizálni az állami pénztárat. Ez a szórólap nem a magánnyugdíjpénztárakról szól :)

nyúlfejű balambér 2010.11.29. 16:50:33

Nekem, akárhogy is csavarjuk a szót, a magánnyugdíjpénztár is nyugdíjpénztár. Tessék akkor megvédeni, ahogy ígérték, mert eddig oda hordtam a pénzem.

Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése

Segítség, kirabolt az állam! 3 millió embertől vesznek el átlagosan fejenként egymillió forintot a Nemzeti Együttműködés nevében. Szerintük mi tőzsdézünk és kaszinózunk, a pénzünk ezért jobb helyen van náluk. Megalakítom a Magánnyugdíj-károsultak Nemzeti Együttműködése mozgalmat. A civil mozgalom célja azon magánnyugdíj pénztári tagok érdekeinek képviselete, akiknek befizetéseit a kormány által bejelentett intézkedések során elvonják. Adjátok vissza a pénzünket most!

Csatlakozz!

Friss topikok

süti beállítások módosítása